De Vieilles Tiges van de Belgische luchtvaart vzw

VTB Get Together General Aviation – 08 Nov 2017

Door Jacques de Kroes

8 november 2017

Zoals bekend is onze vereniging nauw verbonden aan het Huis der Vleugels (HDV). Met uitzondering van de maanden juli en augustus organiseren we hier onze maandelijkse samenkomsten elke tweede woensdag van de maand. Het HDV is DE ontmoetingsplaats in het centrum van Brussel waar de anciens van de diverse takken van de Belgische luchtvaart maandelijks hun herinneringen kunnen uitwisselen.
De Raad van Bestuur heeft een formule bedacht om anciens te stimuleren voor een samenkomst met ex-collega’s in het HDV. Aan elke samenkomst wordt een thema gegeven, nauw gekoppeld aan de specifieke ervaring van onze leden. Aldus worden groepen van mensen gecreëerd die mekaar reeds gekend hebben tijdens hun beroepsleven en zo tot een vlotte conversatie kunnen komen.
Voor de maand november zal het thema “CHARTERS” zijn.
We hopen dan ook dat velen, maar zeker onze VTB leden die behoren tot deze categorie, die dag de weg naar het HDV weten te vinden.
Een gezellige bar talk, gevolgd door een degelijke lunch wordt er gegarandeerd.
Datum : woensdag 8 november 2017 (zoals gewoonlijk vanaf 12u00).
Plaats: Huis der Vleugels, Montoyerstraat 1, 1000 Brussel. Metrolijnen 2 of 6, station Troon, uitgang Montoyer.
Voor dit gebeuren is Paul Maenhaut aangeduid als Point of Contact, verantwoordelijk om het aantal deelnemers op voorhand te noteren zodat wijzelf en zeker de keuken kunnen anticiperen op het aantal deelnemers.
Wil je erbij zijn gelieve een seintje te geven aan Paul met de vermelding of je al dan niet wenst deel te nemen aan de lunch (ca. € 20 p/p).
Wil je nog bijkomende informatie aarzel dan zeker niet om hem te contacteren via e-mail paul.maenhaut@skynet.be of Gsm 0476 486 386. Deadline: 05 NOV 2017.
Alle andere leden zijn natuurlijk niet uitgesloten, ze zijn steeds welkom zoals gewoonlijk!!!