De Vieilles Tiges van de Belgische luchtvaart vzw

VTB leden bijeenkomst - 10 mei 2017 - thema Mirage

Door Jacques de Kroes

18 april 2017

 

De Raad van Bestuur heeft een formule bedacht om anciens te stimuleren voor een samenkomst met ex-collega’s in het HDV. Aan elke samenkomst wordt een thema gegeven, nauw gekoppeld aan de specifieke ervaring van onze leden. Aldus worden groepen van mensen gecreëerd die mekaar reeds gekend hebben tijdens hun beroepsleven en zo tot een vlotte conversatie kunnen komen.

Voor de maand mei zal het thema de “Miragisten” zijn.

We hopen dan ook dat velen, maar zeker onze VTB leden die behoren tot deze categorie, die dag de weg naar het HDV weten te vinden.

Een gezellige bar talk, gevolgd door een degelijke lunch wordt er gegarandeerd. Bovendien wordt een laatste “update ”gegeven over het nieuwe “M5B Book” dat binnenkort zal verschijnen.

Datum : woensdag 10 mei 2017 (zoals gewoonlijk vanaf 12u00).

Plaats: Huis der Vleugels, Montoyerstraat 1, 1000 Brussel. (Metrolijnen 2 of 6, station Troon, uitgang Montoyer).

Voor dit gebeuren is onze webmaster, Jacques de Kroes, aangeduid als Point of Contact, verantwoordelijk om het aantal deelnemers op voorhand te noteren zodat wijzelf en zeker de keuken kunnen anticiperen op het aantal deelnemers.

Wil je erbij zijn gelieve een seintje te geven aan Jacques met de vermelding of je al dan niet wenst deel te nemen aan de lunch (+/-€ 20pp).

Wil je nog bijkomende informatie aarzel dan zeker niet om hem te contacteren.

Jacques de Kroes kan je bereiken via:

e-mail:  inkeja@skynet.be

Gsm: 0494 702 081