De Vieilles Tiges van de Belgische luchtvaart vzw

VTB Jaarlijks Banket 2019

Indien u onderstaande tekst niet kan lezen, klik dan hier

JAARLIJKS BANKET

De voorzitter en de leden van de raad van bestuur hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op het jaarlijkse banket van de vereniging, zaterdag 30 maart 2019 in de Salons de Romree, Brusselsesteenweg 39 te 1850 Grimbergen.

Het aperitief vangt aan om 11.30 uur. We gaan om 12.45 uur aan tafel voor de toast aan de Koning en het diner. Na afsluiting van het diner wordt er een cash bar geopend.

De deelnameprijs (welkomstcocktail, menu en wijnen incl.) bedraagt € 65 per persoon. Het reservatieformulier vindt u hierna.

Betaling: uitsluitend door overschrijving op de rekening van de vereniging, IBAN: BE23 2100 6199 6691 - BIC: GEBABEBB

Afsluiten van de inschrijvingen: vrijdag 22 maart om 12.00 u

Opgelet: het aantal deelnemers is strikt beperkt tot 170. Stuur uw reservatieformulier terug EN voer uw betaling tijdig uit om niet ontgoocheld te worden! Betalen = reserveren…

Dress code : Stadskledij (jacket & tie) voor de heren, aangepaste kledij voor de dames.

Toegang:

Met de auto: op de Brusselse ring uitrit nummer 7 nemen, richting ‘Grimbergen’. Volg de hoofdweg (N202) over ongeveer 1.900 m. De ingang van de parking bevindt zich dan aan uw rechterkant (referentiepunt: café ‘Den Hert’ links, aan de overzijde van de weg). Op de kaart ligt de inkom net boven het kleine rechthoekje ‘N202’. De gratis parking biedt plaats aan meer dan 80 auto’s.

Bus De Lijn: er zijn meerdere lijnen om tot het busstation (‘Stelplaats’) van Grimbergen te geraken. Het station ligt op zo een 200 m van de ingang van de parking. Meer inlichtingen op www.delijn.be.

Van aan het NMBS-station Vilvoorde: lijn 821, vertrek om de 30 minuten, reisduur ongeveer 12 minuten.

Info: www.salonsderomree.be.